blue light 750px

Om Nacka Dental Group

Nackatandläkarna blev Nacka Dental Group 2014!

1986 startade fyra tandläkare Nackatandläkarna i Ektorp bakom Nacka sjukhus. En del av dessa hade då arbetat tillsammans sedan tidigt 70-tal. Då Nacka Forum byggdes 1989 kändes det naturligt att flytta verksamheten hit.

Starten skedde med en praktik avsedd för fyra tandläkare men allteftersom patientunderlaget växte fick praktiken byggas ut. Senaste utbyggnaden skedde 2001 då praktiken fick sin nuvarande utformning med sju behandlingsrum, kontorslokaler samt rum speciellt avsedda för avancerad röntgen.

2014 gick Nackatandläkarna samman med Nacka Dental Group och har nu tillsammans tre praktiker runt om i Stockholm. Besök gärna våra syskonpraktiker, www.morbydentalgroup.se och www.sollentunadentalgroup.se.

Nacka Dental Group – en mottagning för alla patienter och behandlingar!

”Vi vill erbjuda dig som patient alla behandlingar på ett ställe och sätter fokus på professionell behandling och ett personligt bemötande.”

År 2005 öppnade vi Mörby Dental Group (www.morbydentalgroup.se) och 2011 öppnade vi Sollentuna Dental Group (www.sollentunadentalgroup.se) med samma vinnande koncept! 2014 tog vi ytterligare ett steg då vi gick ihop med Nackatandläkarna i Nacka forum. Det nya namnet blir givetvis Nacka Dental Group (www.nackadentalgroup.se)! Tillsammans är vi idag några av Stockholms modernaste praktiker både med avseende på teknik och kunnande. Vi har tandläkare med olika inriktningar samt ytterligare ett antal specialister som kan erbjuda dig som patient alla typer av tandvårdsbehandlingar, från vanliga lagningar till implantat, tandreglering, kirurgi och estetisk tandvård.

Vi har nått våra mål, men fortsätter att utvecklas på alla plan. Nu har vi ett nytt tandtekniklaboratorium i våra lokaler i Mörby, vilket förenklar och förbättrar behandlingar som kräver tandteknik, som kronor och proteser. Tandteknikern får träffa patienten på labbet och göra en färgbestämning, vilket ger en stor estetisk fördel!

Vi vill att du ska känna förtroende för oss och de behandlingar vi gör. Därför kommer vi alltid att erbjuda dig som patient de senaste och mest patientvänliga behandlingarna som finns tillgängliga på marknaden.

Alla kan med rätt behandling bli stolta över sitt leende och det kan vi hjälpa dig med!

Varma hälsningar Eva Malmberg Reznik & Christina Efstratiadou

Dataskyddspolicy

Nacka Dental Group  är en del av Aqua Dental-koncernen och tillsammans värnar vi om din integritet. Här länkar vi till Aqua Dentals dataskyddspolicy som förklarar hur företaget samlar in och använder dina personuppgifter. Den går även igenom dina rättigheter och hur du gör dessa gällande. Om du har några frågor gällande policyn eller om integritet- och dataskydd skicka ett e-postmeddelande till dataskydd@aquadental.se

Genom att använda Aqua Dentals tjänster, accepterar du vår Dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att Aqua Dental använder elektroniska kommunikationskanaler för att skicka information till dig. Det är av vikt för oss att du förstår vår dataskyddspolicy innan du använder våra tjänster. Aqua Dentals dataskyddspolicy hittar du här.