botox fillers

Nu erbjuder vi även skönhetsbehandlingar

18 Dec 2016

Våra behandlingar utförs alltid av leg. tandläkare eller leg. sjuksköterskor specialiserade inom dessa områden.

CoolSculpting

Med CoolSculpting kan du forma kroppen utan kirurgi och med varaktigt resultat. Metoden går ut på att förstöra fettceller genom kyla. Ett enkelt och smärtfritt sätt som hjälper dig skulptera din kropp som du vill ha den. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.
Läs mer »

Hårborttagning

Hårborttagning blir allt vanligare och metoderna fler. Många plockar, rycker, rakar eller vaxar bort oönskad hårväxt med ett tillfälligt resultat.
Som första klinik i Stockholm erbjuder vi hårborttagning med LightSheer DESIRE, en ny innovativ metod som genom diodlaser reducerar hårväxt snabbt, smärtfritt, och effektivt med hållbart resultat. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.
Läs mer »

Fillers & Botox

Underhudsfett och hudens elacticitet minskar successivt ju äldre vi blir. Andra faktorer som rökning, alkohol, solning, sömnproblem och stress är också bidragande orsaker till rynkor. Vissa rynkor som skrattrynkor vill man kanske ha kvar medan andra vill man reducera eller förebygga. Fillers är en volymgivande injektionsbehandling medan Botox är en muskelavslappande injektionsbehandling. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.
Läs mer »

 

Hos oss får du professionell hjälp och råd om vilka behandlingar som passar just dig. Vi jobbar med de senaste och säkraste produkterna som finns på marknaden.

Just nu erbjuder vi 10% på samtliga behandlingar.